Upršané dni / Rainy days

Ako napísala Veve, dažďa sa asi v blízkej dobe nedočkáme. No s našou jesennou výzvou sa treba pohnúť ďalej a na programe máme "upršan...

Upršané dni / Rainy days
Ako napísala Veve, dažďa sa asi v blízkej dobe nedočkáme. No s našou jesennou výzvou sa treba pohnúť ďalej a na programe máme "upršané" nechty.

Môj prvý pokus na túto tému skončil fiaskom. Pôvodne to mali byť modré matné nechty s lesklými kvapkami vody. Len to nejak nefungovalo, ako by som chcela. Ja som sa však nevzdala a preto sa s vami môžem dnes podeliť o druhú verziu. Ja som ju nazvala "Mokrý chodník".

Predvčerom som stála na zastávke, čakala som na bus domov z roboty a len tak som pozerala do zeme. A vtedy ma to napadlo. Chodník, dážď, kaluže... Okolo mňa preletelo pár vysušených listov a obďaleč na zemi ležali olámané vetvičky. Toť moja inšpirácia :)

As Veve wrote on her blog, we can't expect rain in near future. But I have to move with our autmn challenge and next are "rainy days".

My first attempt on this theme ended as total failure. I wanted to create blue matte nails with shiny water drops. But somehow it didn't worked as I wish. But I'm not giving it up and I can show you today my second version. I called them "Wet pavement".

The other day I was standing on a bus stop, waiting for a bus to take me home from work and I was just staring on the ground. And then I saw it! Pavement, rain, puddles... Some dry leaves flew around me and back there I saw some broken twigs. So that's about my inspiration :)

Upršané dni / Rainy days

Ako základ pre môj chodník som si vybrala lak z prvej vampírskej kolekcie od Essence 04 The Dawn Is Broken. Lak obsahuje drobné čierne a strieborné čiastočky a vždy mi pripomínal betón. Potom som si zmiešala ten istý lak s trochou tmavošedej tiež od Essence Movie Star a kvapkou 567 od Adosu a týmto mixom som namaľovala na nechty rôzne tvary, ktoré majú predstavovať kaluže. Biela Pupa na fotke sa mi tam nejakou náhodou zatúlala, nakoniec som ju nepoužila.

As a base for my pavement I picked a polish from Essence's first vampire limited edition 04 The Dawn Is Broken. The polish contains tiny black and silver particles and it always reminded me concrete. Then I mixed the same polish with bit of dark grey also from Essence Movie Star and with drop of 567 from Ados. With this mix I did on nails various splatter shapes that should represent puddles. I accidentally put white one from Pupa there and took this picture but I didn't use it.

Upršané dni / Rainy days

Nasledujúcimi farebnými som potom maľovala listy a vetvičky. Zľavej strany hnedo bordový Trend Accessories, Essence 116 Gorgeous Bling Bling, Rimmel 440 Sun Downer, Avon Sahara Sunrise, Ados 627, Catrice Miss Piggy's BF a Paris Memories 280.

With following colored polishes I then painted leaves and twigs. From left wine Trend Accessories, Essence 116 Gorgeous Bling Bling, Rimmel 440 Sun Downer, Avon Sahara Sunrise, Ados 627, Catrice Miss Piggy's BF and Paris Memories 280.

Upršané dni / Rainy days

S výsledkom som nadmieru spokojná a teším sa ako pekne mi to vyšlo :) Dúfam, že aj vám sa budú páčiť. Čo sa vám spája s daždivým jesenným počasím?

I really love the result and I'm so happy how they look :) I hope you will like them too. And how reminds you rainy autumn weather the most?

Upršané dni / Rainy days

Upršané dni / Rainy days




4 komentáre :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...